VANE COACHING

Din drøm er et liv hvor sundhed og velvære er naturligt indkodet i din hverdag, og ikke føles som en kamp. En hverdag hvor negative tanker om mad ikke fylder så meget, men hvor mad bare er mad. Du  føler du, at du konstant står i et hamsterhjul. Din plan om et sundere liv, startede godt, men glæden var kort. Vægttabsforsøget er endnu engang fejlet og troen på at det kan lykkes er lav.

Vanecoaching er for dig, der én gang for alle, vil gøre op med den evige dårlige samvittighed. For dig der føler, at du fysisk og mentalt, har givet alt for at nå din drømmevægt, få det bedre i din krop og være ægte glad for dig selv. Det er for dig der gerne vil have mere energi i hverdagen og troen på at du godt kan lave en livsstilændring og holde det ved lige og for dig der ønsker at nå i mål, uden at gå på kompromis med de ting der giver dig værdi i din hverdag.

Vanecoaching er et redskab til at ændre eller justere de uhensigtsmæssige vaner du kæmper med. Du kender dem oftets som “dårlige vaner” og vi har dem alle. Vaner er en automatisk adfærd.  En adfærd du stort set ubevidst udfører flere gange dagligt. De får dig gennem dagen uden du skal bruge energi på hver eneste lille handling du udfører. Du har tillært dig vaner, som hjælper dig igennem hverdagen og uden dine vaner ville en dag være uoverskuelig at komme igennem – men hvor meget  vi end har brug for vores vaner, så kan nogen af dem med tiden blive et problem for os. Du oplever det måske ved at du vejer for meget eller at træning ikke er en del af din hverdag, selvom du har et stort ønske om det.

For at ændre vaner – må du lære at forstå dem og forstå hvad de hænger sammen med. For at fastholde nye gode vaner – kræver det et arbejde med følelserne, tankerne og dine kropslige fornemmelser. Vanecoaching kortlægger dine følelser bag de “dårlige vaner” og sammen undersøger vi dit nuværende vanemønster. Hvad der er uhensigtsmæssig ifht. dit ønske og mål og hvad der skal til for at få dig i mål. Du vil i forløbet få en unik øget bevidsthed om de vaner der står i vejen for dig og få konkrete redskaber til at ændre dem.

Forløbet har fokus på, at du igennem dine vaner, kan få skabt en sund livsstil og arbejder udelukkende ud fra hvad der er realistisk og meningsfuld for dig i din hverdag.

I et vanecoaching forløb får du:

  • Støtte til, at opbygge faste hensigtsmæssige vaner, som hjælper dig med at opnå dit sundhedsmål på en holdbar måde uden restriktioner og quickfixes

  • Konkrete værktøjer til, at arbejde med dit mål

  • Hjælp til at gå fra en meget abstrakt tankegang, til en konkret handlingsplan, du kan handle på IDAG

  • Garanteret en plan der er realistisk, konkret og meningsfuld for dig, så du føler at du kan komme tættere på dit mål med vores plan