DET MEST MENINGSFULDE VÆGTTAB DU HAR HØRT OM

Når man skal tabe sig, virker opgaven stor og uoverskuelig. Du har prøvet mange gange før og det har været svært at få succes. Ellers ville du ikke sidde og læse her på min hjemmeside.

Selvom jeg kun var ganske ung, begyndte jeg allerede tilbage i 2003 at overveje hvordan hjernen og psykologien virker når man skal ændre i sine vaner og i sit liv. Senere på universitetet fik jeg en kandidat i emnet. Efter en alvorlig skade og en personlig erkendelse af, at jeg er mest lykkelig når jeg underviser i fitness og livsstil frem for et kontorjob i en konsulentvirksomhed, skiftede jeg retning.

Efter snart et årti hvor jeg har arbejdet med vægttabsklienter, har jeg brugt min særlige kombination af viden, nysgerrighed og passion til, på en systematisk og struktureret måde, at identificere problemerne under et vægttab.

Sideløbende har jeg læst utallige bøger og artikler, som har inspireret mig til konkrete og lavpraktiske løsninger. For lad os være ærlige, mange har stået i denne situation før dig og mig og mange har gjort sig tanker om det. Desværre er fitness-verdenen er domineret af unge, slanke mennesker, som aldrig selv har kæmpet med vægten og som bare dikterer deres egne vaner over på dig og mig uden den fjerneste idé om hvordan man kommer fra A til B.

Min metode

Jeg identificerede fem afgørende emner at arbejde med under et vægttab:

Problem 1: At tabe sig kan være svært at forstå og gøre. Folk vil have det til at være enkelt, men nogle gange laver de regler, der er for svære at følge.

Problem 2: Vi kan godt lide at være sammen med venner og nyde god mad og drikke. Men vi skal finde en balance. Mange måder at tabe sig på hjælper ikke med dette.

Problem 3: At tabe sig skal være let at gøre, selv når vi har travlt. At følge en diætplan kan tage for meget tid og virker ikke altid, når vi er sammen med venner eller har trang til noget bestemt.

Problem 4: Nogle gange er andre ting i livet vigtigere end at tabe sig. Vi har brug for en måde at komme tilbage på sporet, hvis vi er nødt til at tage en pause.

Problem 5: Det er vigtigt at se, at vi gør fremskridt. Når vi ser resultater, hjælper det os med at holde motivationen oppe og ikke give op.

Til det kan jeg tilføje, at intet af det vi laver, er fanatisk. Jeg forventer, at du ligesom alle de andre får en kæmpe ”AHA-oplevelse” når du lærer mit system. Folk har været ekstremt begejstrede!

Pris

Jeg tager et fast beløb på 1999kr/mdr. for et vægttabsforløb, som indeholder

  • 2 ugentlige coaching-sessions via telefon/zoom hvor vi arbejder med dine personlige udfordringer – dette er det absolut vigtigste ved det hele!
  • Adgang til mit populære video-akademi, hvor du foruden hele vægttabsmetoden også kan hente mange andre relevante værktøjer ned på din telefon eller computer
  • Daglig check-in via SMS, hvis du vil – det er frivilligt, men du vil forstå hvorfor det er så genialt når vi har talt sammen eller du har set videoerne på akademiet
  • Alle de opskrifter du vil – hvis det er relevant for dig – det er det ofte ikke
  • Personlig vejledning i forhold til hvordan du bedst kan øge din forbrænding, hvis det passer til dit liv og personlighed
  • Personlig vejledning i alt, der har med vaner og livsstil at gøre
  • Faktisk alt, som kan klares over en telefon eller online

Det er IKKE det som de klassiske online-coaches gør!!!

Jeg tager kæmpe afstand fra de klassiske online coaches som man finder på Instagram.
Det jeg laver har INTET at gøre med det de gør.

Jeg bruger hverken kostplaner eller overfladiske og ligegyldige chat-svar. Jeg har en markant anden metode end de har til at nå målet, hvilket du vil se så snart du har haft et møde med mig.