Lær teknik med mig

Som ung fik jeg vejledning af en træner, der gav mig helt forkerte øvelser til min krop og mit niveau.

Det førte til, at jeg kort efter fik en diskusprolaps og livslange smerter i lænden.

Jeg blev træner til dels for at lære hvordan jeg kunne træne mig ud af smerterne, hvilket gav mig en dyb passion for at hjælpe andre med at lære god teknik og få solide resultater så du som min klient aldrig vil opleve noget tilsvarende!

Jeg har undervist i alt fra kampsport (1998-2011) til snowboarding (2006-2013) og nu også i fitness som personlig træner siden 2013.

Flere af mine tidligere klienter fortæller, at jeg er den bedste og mest professionelle person de nogen sinde har mødt på tværs af alt. Det kompliment er jeg så ufatteligt stolt af, at det skal stå på forsiden! 

Hvornår er et forløb “optimalt”?

Alle vil have resultater! Naturligvis 🙂 Intet sker på få dage eller uger – i denne fitness-verden, bliver dine resultater først synlige efter nogle måneder.

Der er fire nøgler til succes med fitness:

  1. At du træner med den rigtige teknik og tempo i øvelsen
  2. At du træner fast hver uge i mange uger i træk
  3. At du træner med den rigtige vægt
  4. At du træner med de rigtige antal sæt og reps

Hvorfor skal man så bruge en træner? Af samme grund som, at du bruger en frisør eller håndværker. Alle kan samle en saks eller en sav op og begynde at arbejde, men det betyder ikke, at de får et godt resultat. 

Med personlig træning sparer du mange år med frustration og spildte penge på medlemskab til et fitnesscenter du ikke får brugt eller ikke får resultater af at bruge. Få noget for dit blod, sved og penge fra dag 1 sammen med mig.

Første time med mig er gratis!