Her foregår træningen

Selvstændig

Sporting Health Club er en fitness-kæde, hvor trænere som jeg, lejer rettigheden til at have vores klienter. 

Tryghed

I Sporting Health Club, har mindst hvert andet medlem en personlig træner uanset hvornår du kommer i centret. Derfor vil du aldrig stikke ud eller føle dig anderledes, som man nemt kan i andre kæder.

Føler sig velkommen

I skarp kontrast til andre kæder, er der stort fokus på service og den gode oplevelse. Derfor er der personale i hele åbningstiden og du vil næsten altid blive hilst på ved navn af centerlederen eller receptionisten. De andre medlemmer bliver du hurtigt på fornavn med og det er normalt, at man hilser på hinanden, selv hvis man ikke har mødt hinanden før, men selvfølgelig uden at det bliver anmasende.

Hvor?

Jeg træner primært med folk på

  • Gothersgade 14, 2.sal, 1123 København K 
  • Gyldenløvsgade 19, 1600 København V (inde i hotellet)

Medlemskab

Hvis man ønsker at træne med mig mere end 4 gange om måneden, kan det bedst betale sig at blive medlem af centret – ellers kan man købe dagspas – og i enkelte tilfælde bliver dit medlemsskab betalt af mig som en del af et tilbud. 

Hvis du allerede har et medlemskab i en anden kæde og du ønsker at skifte til Sporting Health Club, vil dit medlemskab hos os være gratis i overgangsfasen. Hør mig om hvordan man opnår denne ordning. 

Et medlemskab hos Sporting Health Club giver adgang til alle centrene i hele åbningstiden og du kan træne uden din træner også. 

Prisen er pr. maj 2022 – 429kr/mrd eller 99kr for et dagspas.

Kan man få mig som træner i f.eks. Fitness World eller andre kæder

Dette kan desværre ikke lade sig gøre. Alle kæderne har sørget for at få en bid af kagen fra de trænere, der arbejder i deres centre. SATS og Fitness World tager over halvdelen af trænerens løn som eksempler – og her skal man jo også være medlem for at anvende deres trænere, som sjældent kan leve af den lave løn, så de har det bare som hobby og har ikke viet deres liv til opgaven som jeg har.

Laver jeg udendørstræning?

Jeg har valgt ikke at lave udendørstræning da jeg synes vi mangler ordentligt udstyr til at levere de resultater jeg er kendt for.