Jeg har specialiseret mig i vægttab:

Hvis du skulle opereres i hjertet, hvad ville du foretrække? En læge, der kan lidt af det hele, eller en hjertespecialist?

Jeg er specialist i vægttab. Det er det jeg fokuserer på at være den BEDSTE til.

Jeg har fået ros igen og igen for at være hamrende dygtig til at undervise i god træningsteknik og det betyder rigtig meget for mig at få den anderkendelse, for det er også noget jeg går op i.

Men når alt kommer til alt, så har det altid været spørgsmålet om hvordan man taber sig på trods af, at man lever et travlt liv og gerne vil være social også, der har drevet mig!

  • Jeg bliver drevet frem af spørgsmålet om hvorfor det er så svært at tabe sig?
  • Hvordan kan det lade sig gøre mens men har et rimelig godt liv?
  • Hvordan er man social uden at smide det hele væk?
  • Hvordan spiser man “korrekt” når ens vaner er virkelig dårlige?
  • Og en lang række andre spørgsmål

Alt sammen har jeg brugt hele mit voksenliv på at løse, og det er lykkedes.

Jeg har sammensat en metode, som har haft 100% succesrate siden starten af 2020, hvor jeg endelig fik forfinet den. Dvs. over 20 klienter er nået i mål med deres vægttab, foruden de 200 klienter jeg hjalp i årene op til. Og mig selv selvfølgelig.

Asbjørn Nordly

Asbjørn er personlig træner, vejleder og instruktør gennem 20 år.
Han er et roligt og empatisk menneske, der med sine mange års erfaring, tilpasser træningen og forløbet dig. Det er vigtigt, at du føler dig set og hørt.
Han går meget op i, at du føler dig godt tilpas og kan se hele vejen til målet.

Hej jeg hedder Asbjørn og er personlig træner – ethvert godt samarbejde starter med god kemi, så her får du et lille indblik i hvem jeg er og hvad jeg står for.

Det er min fineste opgave at gøre træning til en fast del af din hverdag, sikre at du har god teknik, at du er tryg i din træning og føler, at det er meningsfyldt for dig.

Jeg har undervist i forskellige sportsgrene siden jeg var 15 år gammel, hvor jeg for første gang blev valgt ud til at hjælpe chefinstruktøren med at undervise de yngre børn på mit kampsportshold. Gennem årene fik jeg mere og mere ansvar og underviste i andre fag i både ungdomsskolen, VUC, senior-undervisning og meget andet. Med tiden blev jeg en fremragende formidler og kendt for min evne til at kunne forklare den samme pointe på mange forskellige måder.

Det tog mig en del år at acceptere, at det jeg virkelig brænder for hverken er prestige, penge eller tryghed som ellers fik mig til at tage en kandidat på CBS, men at jeg i stedet får al min energi af at opleve de mange små sejre, fysisk fremgang og personlig udvikling jeg havde oplevet sammen med medlemmerne fra min klub og ungdomsskolen. Tilbage i 2012 besluttede jeg, at jeg ville leve af min passion og uddannede mig til personlig træner.

I min tid som træner har jeg hjulpet et stort antal mennesker til at blive glade for træning, nå deres vægttabsmål, og slippe af med smerter, skavanker, holdningsproblemer mv. Som tak er de fleste af mine nuværende klienter kommet via henvisning fra tidligere klienter.

Dette var blot en super overfladisk præsentation. Hvis du overvejer om jeg kan hjælpe dig, men har spørgsmål, er du meget velkommen til at tage kontakt. Det er helt uforpligtende og gratis at stille spørgsmål.

  • EREPS-certificeret Personlig Træner v/ Fitness Institute
  • Funktionel træning v/ Instruktørskolen
  • Fitness Instruktør v/ Instruktørskolen
  • Cand.Merc.SCM ved Copenhagen Business School