Fortem Fitness er….

….specialister i at hjælpe dig med at få det godt i din krop gennem vejledning, samtaler, værktøjer og træning.

Hos Fortem Fitness er du og dine behov i fokus ud fra en filosofi om, at det skal være en tryg og god oplevelse – som SKABER RESULTATER. Det er et samarbejde og vi laver altid en plan der fungerer i dit liv, i forhold til dine udfordringer og mål. Om det et vægttab og livsstilændring du ønske, muskelopbyggelse og en koststrategi eller noget ind imellem –  vi finder en løsning for dig.

VORES TEAM

Asbjørn Nordly
Asbjørn Nordly
Personlig træner og coach .
”En livsklog mand, der formår at dele sin viden gennem gode historier”. Han har 20 års erfaring  indenfor undervisning og coaching i forhold til at hjælpe personer i alle aldre med at ændre adfærd enten i privat- eller arbejdslivet, nå deres mål og komme igennem problemstillinger, som man møder, når man skal forandre noget eller starte på noget nyt og ukendt.
Sine Guntveit
Sine Guntveit
Sine er coach med speciale i vaneændring. Hun er et nysgerrig og åbent menneske, der gør en dyd ud af at sætte sig ind i din historie. Tilrettelægge et personligt forløb, så du føler du får meget ud af det hver gang.
Hun støtter og guider folk ud af junglen af misvisende sundhedsinformationer og hjælper dem til at finde ud af hvad sundhed er for dem og ikke stresse over hvad der bliver dikteret.